Játék tesztek, játék hírek a konzol és PC világból

The Gamer Zone

HAVEN – Bemutatkozik a Furi fejlesztőinek új játéka

2019. február 26. - thegamerzone

A fejlesztő eddigi játékai szinte garantálják a sikert.
game-bakers-haven-902x507.jpg

Ha van olyan játék ami igazán egyedi volt az elmúlt években, ráadásul nem csak a játékmenet tekintetében hanem az emlékezetes zenékkel együtt akkor az egészen biztos a Furi ami mostanra minden fonrosabb platformon elérhető. A fejlesztők nem ülnek a babérjaikon, helyette bejelnetették új játékukat ami sajnos nem egy folytatás lesz, hanem egy teljesen új cím, de felfedezhetünk a videóban Furis hatásokat, nézzük is meg a Haven első előzetesét.

Mit tudhatunk a Havenről? Most nem egy Boss rush játékot fogunk kapni hanem egy akció RPG-t, ahol egy szerelmes párt alakítunk és egy bolygóról kell majd megszökni.

Játszhatjuk majd egyedü is, de akár co-opban valaki különlegessel együtt. Sajnos a megjelenés még messze van, 2020-ban valamikor számíthatunk rá.

 

Ha tetszett írásunk csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Játékok minden napra

A bejegyzés trackback címe:

https://thegamerzone.blog.hu/api/trackback/id/tr8214654949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása