Játék tesztek, játék hírek a konzol és PC világból

The Gamer Zone

Singularity 5 VR videós játékteszt

2019. február 27. - thegamerzone

A kivégzőosztag már a spájzban van, és csak arra vár, hogy darabjainkra robbantson minket.

maxresdefault-2.jpg

Egy újabb szokványos shooter játékkal találkozhatunk a Singularity 5 személyében, hogy mire is gondolok itt? Nos biztosan ismertek ilyen játékokat, főleg ha jártasak vagytok a virtuális valóság világában. Ilyen péládul a Naked Sun, a Space Pirates vagy bizonyos értelembe véve a Raw Data. Ezeknek a játkoknak a lényege, hogy egy helyben állva a körülöttünk kialakuló kivégzősosztagot kell legyőznünk és túlélni az ütközetet.

Változatos ellenfelekkel kell megküzdenünk és minden szinten kapunk valamilyen kis segítséget az egyre erősödő csoportok ellen. Ebben a játékban például robotokkal kell harcolnunk, akik próbálnak az arcunkba robbanni, vagy éppen egy gránáttal igyekeznek lerepíteni a fejünket.

Ahhoz, hogy felvehessük velük a harcot, használnunk kell a rendelkezésünkre álló felszerelést, ami egy alap pisztolyhoz hasonló fegyver, egy adag gránát, egy automata puska és a személyes kedvencem egy gravitációs ágyú. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a gránát, amit kilő, gravitációs mezőt hoz létre pár másodpercig és így sebzi meg az ellenfeleinket.

A játékról természetesen készül videós teszt is így akit érdekel, kattintson!

Összeségében egy nagyon jó kis játékról van szó, igaz egy olyan csoportba tartozik ahol ha az egyiket láttad az összeset láttad, de azért megér egy misét ha szeretjük a stílust. Ráadásul a kinézete kimondottan egyedi.

 

Ha tetszett az írás vagy a videó csatlakozz hozzánk a Facebookon!

.

A bejegyzés trackback címe:

https://thegamerzone.blog.hu/api/trackback/id/tr7514658521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása